hatacancer.blogg.se

Jag heter Katrine och är mamma till Sander, 12 år. I februari 2016 opererades han för en stor hjärntumör.

Bättre tider

Kategori: Allmänt

Äntligen kom svaret i onsdags från Sanders senaste röntgen. Ett bättre svar den här gången. Den förmodade tumörresten har inte vuxit under sommaren utan tvärtom blivit lite, lite, lite mindre. Marginellt mindre, men ändå väldigt positivt att den inte har vuxit. Nu får vi lugn och ro åtminstone till i januari när det är dags för nästa röntgen.
 
Många har känt sitt deltagande och tänkt att vi har haft en jobbig och oviss sommar efter röntgenfyndet i juni. Jag skulle snarare säga att just denna sommar har varit vår bästa någonsin. Den blev precis så bra som vi gjorde den till. För det är ju så att allt blir vad man gör av det. Det blev väldigt viktigt för oss att ta vara på tiden tillsammans och inte låta någonting förstöras av oro och tunga tankar. Vi har lyckats alla fyra att ta semester från hela skiten och leva det goda livet.
Nästan hela juli tillbringades i båten i fantastiskt sommarväder. Det har varit fotbollscuper och golfrundor. Tid tillsammans med goda vänner. 
 
Kort och gott den allra bästa sommaren. Trots allt...... Eller kanske just därför?

KOMMENTARER:

  • Anonym säger:
    2016-09-16 | 19:44:22

    Underbara besked!! Kram❤️Marina

  • Kikki säger:
    2016-09-18 | 19:44:44

    Så skönt :) Livet blir ju inte bättre för att en oroar sig eller ser enbart det negativa. Det gäller att ta vara på varje dag och verkligen leva i nuet.Ta hand om er <3

Kommentera inlägget här: